MELD U AAN! NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ VOOR DE DHZ-KI CURSUS

Er zijn nog een paar plaatsen vrij voor de DHZ-KI cursus die start vanaf vrijdag 15 november a.s. Deze vindt plaats in Maarsen. Meld u snel aan, want VOL = VOL!
K.I. SAMEN biedt deze praktische en leerzame cursus al jarenlang met succes aan en is geschikt voor iedereen die graag zelf wil leren insemineren.
De overige DHZ-KI cursussen worden ingepland vanaf januari 2020.

Qua opbouw kunt u het volgende verwachten:

- Eén ochtend theorie, gevolgd door een practicum met slachthuisbaarmoeders. De rest van de middag zal praktijkgericht zijn.
- Gedurende 5 à 6 weken zal steeds 1 dagdeel praktisch gewerkt worden (met in de pauzes nog wat theorie) op 1 of 2 bedrijven. Welk dag(deel) zal in onderling overleg met de groep worden besloten.
- De groepen bestaan uit circa 6 personen, waardoor voldoende persoonlijke aandacht aan ieder gegeven kan worden en er ook altijd genoeg mogelijkheid is om te oefenen.
- De cursus wordt afgesloten met een toets, inclusief DHZ KI-certificaat na afloop.

De praktische insteek van daadwerkelijk oefenen tussen de koeien, met als basis een goede theoretische kennis, blijkt al jaren een succesvolle formule voor onze deelnemers. Hebt u interesse om deel te nemen of wilt u meer informatie, stuur dan een mailtje naar ki@ki-samen.com of bel 077-3586789.
DHZ cursus foto 1

 

 

Ga naar het overzicht