K.I. SAMEN AANWEZIG OP AGRIBEX BEURS – BRUSSEL

Van 3 tot en met 8 december 2019 vindt in Brussel “AGRIBEX” plaats. Agribex is een internationale beurs voor Akkerbouw, Veeteelt, Tuin en Groene Zones en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een uniek evenement waar landbouwers, loonwerkers, vertegenwoordigers van toeleverde industrie, overheden, onderzoekers en groot publiek elkaar ontmoeten.
 
Op de beurs krijgt u niet alleen de kans om in een ontspannen sfeer collega’s uit de volledige landbouwsector te ontmoeten, u kan bovendien zeer gericht toeleveranciers aanspreken met uw specifieke wensen, verwachtingen en aankoopplannen.
 
Agribex vindt om het jaar plaats en is voor K.I. SAMEN een beurs waar wij standaard aanwezig zijn. Een ideale ontmoetingsplek om onze klanten bij te praten over alle ontwikkelingen bij K.I. SAMEN België en een geweldig podium om nieuwe Belgische en Internationale contacten te treffen.
 
Maak van uw bezoek aan de AGRIBEX Brussel een waar genoegen, bezoek onze stand (Hal 3 - 3106) en profiteer van onze beursaanbieding. De beurs is elke dag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Graag tot ziens in Brussel!
 
Voor meer informatie bezoek hier de website van AGRIBEX. 
Agribex

 

Ga naar het overzicht