K.I. SAMEN AANWEZIG OP DE NATIONALE VLEESVEE MANIFESTATIE

De Federatie Vleesveestamboeken Nederland organiseert op zaterdag 30 november a.s. een nationale keuring, de Nationale Vleesvee Manifestatie. Een groot evenement waarbij het publiek kan genieten van de fokkerijpassie van diversen vleesveerassen. De Nationale Vleesvee Manifestatie vindt plaats in de IJsselhallen, Rieteweg 4 in Zwolle. K.I. SAMEN is bij deze happening aanwezig!

De volgende rassen strijden om het kampioenschap van de rasvereniging: Blonde d’ Aquitaine, Limousin, Verbeterd Roodbont, Belgisch witblauwe, Piemontese, Charolais en Marchigiana. In de verschillende ringen kunt u de mooiste dieren bewonderen. De jury zal vertellen wat deze dieren nu zo uitzonderlijk mooi maakt. De rassen Hereford en Aberdeen Angus zijn met een demonstratiegroep aanwezig.

Naast de keuringen kunt u de stands van sponsoren bezoeken. Ook K.I. SAMEN is aanwezig. Bezoek onze stand (standnummer 9) en profiteer van onze aantrekkelijke beursaanbiedingen.

Meer informatie over de Nationale Vleesvee Manifestatie bekijk je hier.

Logo-NVM-300x115.jpg

 

Ga naar het overzicht