K.I. SAMEN START MET NIEUWE DHZ-KI CURSUSSEN IN 2020!

In januari start K.I. SAMEN met twee nieuwe DHZ-KI cursussen. 
Vanaf donderdag 16 januari starten wij met onze DHZ-KI cursus in Lelystad. De tweede cursus begint op zaterdag 18 januari in Grashoek in Limburg.
K.I. SAMEN biedt deze praktische en leerzame cursus al jarenlang met succes aan en is geschikt voor iedereen die graag zelf wil leren insemineren.
 
Qua opbouw kunt u het volgende verwachten:
 
-Eén ochtend theorie, gevolgd door een practicum met slachthuisbaarmoeders. De rest van de middag zal praktijkgericht zijn.
-Gedurende 5 à 6 weken zal steeds 1 dagdeel praktisch gewerkt worden (met in de pauzes nog wat theorie) op 1 of 2 bedrijven. Welk dag(deel) zal in onderling overleg met de groep worden besloten.
-De groepen bestaan uit circa 6 personen, waardoor voldoende persoonlijke aandacht aan ieder gegeven kan worden en er ook altijd genoeg mogelijkheid is om te oefenen.
-De cursus wordt afgesloten met een toets, inclusief DHZ KI-certificaat na afloop.
 
De praktische insteek van daadwerkelijk oefenen tussen de koeien, met als basis een goede theoretische kennis, blijkt al jaren een succesvolle formule voor onze deelnemers. 
Hebt u interesse om deel te nemen of wilt u meer informatie van onze cursusleider, stuur dan een mailtje naar ki@ki-samen.com of bel 077-358 67 89.
DHZ cursus foto 1

 

 

Ga naar het overzicht