VEILIG INSEMINEREN – MAATREGELEN

Zet uw koeien vast en houd gepaste afstand!
Voor de veiligheid van de veehouder en inseminator moeten de koeien die geïnsemineerd vaststaan! 
Onze inseminator belt of appt u kort voordat hij arriveert. Zorg dan alstublieft dat de koeien vaststaan en dat u voldoende afstand houdt tot de inseminator. Wij moeten de veiligheidsmaatregel om minimaal 1,5 meter afstand van elkaar te houden in acht nemen. Het is veiliger voor u en voor onze inseminatoren.
 
Ook bij het scannen van de koeien moeten de koeien vaststaan en moet er voldoende afstand gehouden worden. Ga daarom niet achter de koeien bij de scanner staan, als onze medewerker zijn scanwerk doet.
Staat een koe niet vast, dan wordt deze niet geïnsemineerd of gescand! Uw veiligheid en die van onze medewerkers en alle familieleden is van belang.
 
Wij danken u voor uw begrip en medewerking!
IMG_7703.jpg

 

Ga naar het overzicht