K.I. SAMEN – ONE- STOP SHOP

Goede service staat bij K.I. SAMEN op één. De kracht van onze service is dat wij een volledig scala van diensten kunnen leveren als we bij u op bezoek komen. Wij leveren sperma, stikstof, hulpmaterialen om te insemineren en veeverzorgingsproducten zodat u in een keer wordt voorzien van alles wat u nodig heeft. Dit One-Stop Shop principe en deze klantvriendelijke aanpak wordt door onze klanten zeer gewaardeerd. In onderstaand filmpje wordt de werkwijze in het kort uitgebeeld. Ook in deze tijd gaat onze service, met de genomen maatregelen, gewoon door.
 
De K.I. SAMEN fokkerijadviseur heeft voorafgaand aan zijn bezoek contact met de veehouder en geeft waar nodig advies over de fokkerijkeuzes van de veehouder. De veehouder zet zijn stikstofvat met de bestelbon buiten. Het stikstofvat wordt bijgevuld en tegelijkertijd maakt onze medewerker de bestelling klaar. Desgewenst worden ook nog de benodigde hulpmaterialen bijgeleverd en eventueel andere verzorgingsproducten afgegeven. Op deze manier worden onze klanten goed voorzien van alle benodigdheden. Heeft u vragen en/of wilt u profiteren van onze service en diensten? Bezoek onze website of neem telefonisch contact op via het algemeen nummer 077- 35 86 789.

 

 

Ga naar het overzicht