VOOR DE KENNERS: DOE MEE EN WIN EEN LIMBURGSE VLAAI!

VOOR DE KENNERS: DOE MEE EN WIN EEN LIMBURGSE VLAAI!
 
Laat jullie antwoorden achter op de facebookpagina: https://www.facebook.com/K.I.SAMEN.Grashoek
 
Hieronder zien jullie een filmpje waarop een koe in Portugal wordt voorbereid op een keuring. Zowel de vader als de moedersvader van de koe die jullie op het filmpje zien is een K.I. SAMEN stier. De vraag aan jullie... Welke K.I. SAMEN stieren zijn de vader en de moedersvader van deze imponerende roodbonte koe? Één tip krijgen jullie van ons cadeau: de vader staat op onze website en de moedersvader staat op onze nieuwe stierenkaart.
 
Onder de juiste antwoorden, wordt een Limburgse vlaai verloot.
 
HINT 1....
 
Afgelopen vrijdag hebben we onderstaande prijsvraag met jullie gedeeld. Tot nu toe heeft nog niemand het goede antwoord gegeven. Daarom gaan we jullie een handje helpen met een hint: zowel de vader als de moedersvader van de roodbonte koe in het filmpje is zwartbont en beide in Nederland geboren. Wie weet het juiste antwoord en wint een Limburgse vlaai? Laat je antwoord hieronder achter.
 
HINT 2....
 
De stieren die tot nu toe zijn genoemd Albiorix, Malki, Sunflower, Geronimo, Malando, Lucrative, Norwin, Pirlo, Outlaw, Arkansas, Lightning, Lady Lover, Archimedes en Abel zijn niet de vader en niet de moedersvader van de roodbonte koe in onderstaand filmpje.
 
Wie waagt er nog een poging en wint een Limburgse vlaai? Bekijk hier de nieuwe stierenkaart april 2020: http://www.ki-samen.nl/nl/files/download/17201 
 
HINT 3....
 
De vader en de moedersvader van de stier uit het filmpje dat we met jullie hebben gedeeld, zijn nog niet geraden. Met de hint van vandaag moet het jullie lukken om tot het juiste antwoord te komen. Onderaan, op de linker foto, zien jullie een stukje van de moedersvader. Op de rechterfoto een stukje van de vader van de roodbonte koe in Portugal. Wie lukt het om met behulp van deze foto's de Limburgse vlaai te winnen? Jullie kunnen spieken tussen de zwartbonte stieren op de website http://www.ki-samen.nl/…/12/…/112/zuiver/-1/toekomststier/-1
 
 
1

 

Ga naar het overzicht