MOEDER VDR SLASH NU EX 90 GESCOORD

De moeder van de stier VDR Slash, Sandra 2 (v. Big Malki), is een geweldige koe die ieder jaar beter wordt. Dit is een kwaliteit die wij graag terug zien in een moederlijn. Sandra 2 kwamen wij al vroeg op het spoor wat resulteerde in een selectie voor de dochtergroep van Big Malki te Hardenberg. Hier kon men zien dat Sandra 2 veel jeugd en hardheid in haar lichaam vertoonde, en voorzien was van een super vast, ondiep uier met zeer beste benen. Als vaars werd Sandra 2 gewaardeerd met 86 punten algemeen voorkomen, als 2de kalfs werd haar algemeen voorkomen opgewaardeerd naar 87 punten om hier als 3de kalfs nog een schepje bovenop te doen en te klimmen naar 88 punten. Nu, vers in haar 4de lijst, is Sandra's 2 score voor exterieur opgewaardeerd naar EX 90 waarbij de onderdelen uier 90 en benen 92 eruit springen. 
06491-Sandra 2 (sfeer).jpg
Sandra 2 EX 90 (v. Big Malki)
Haar zoon VDR Slash laat een zelfde progressie zien in zijn bouw: van een jeugdige, correct gebouwde stier groeit hij door naar een sterke, brede stier. De niet extreem grote Slash heeft, naast een gehaltenrijke en exterieurijke afstamming, nog een aantal kenmerken die heel positief worden ervaren, zoals pinkenstier, super bevruchter, Beta caseïne A2A2 en Kappa caseïne BB. 
Slash
K.I. SAMEN stier VDR Slash
De eerste dochters van VDR Slash zijn inmiddels aan de melk en dit lijkt veelbelovend.
Dochter Slash
VDR Slash dochter gekalfd op 1.10 jr. (Foto is gemaakt 3 dagen na het kalven)

 

Ga naar het overzicht