K.I. SAMEN DHZ-KI CURSUS, REGIO UTRECHT

Begin oktober start K.I. SAMEN met een nieuwe DHZ-KI cursus in de regio Utrecht. Deze praktische en leerzame cursus wordt al jarenlang met succes aangeboden en is geschikt voor iedereen die graag zelf wil leren insemineren.
 
Qua opbouw kunt u het volgende verwachten:
 
-Eén ochtend theorie, gevolgd door een practicum met slachthuisbaarmoeders. De rest van de middag zal praktijkgericht zijn.
-Gedurende 5 à 6 weken zal steeds 1 dagdeel praktisch gewerkt worden (met in de pauzes nog wat theorie) op 1 of 2 bedrijven. Welk dag(deel) zal in onderling overleg met de groep worden besloten.
-Er wordt gewerkt in kleine groepen, waardoor voldoende persoonlijke aandacht aan ieder gegeven kan worden en er ook altijd genoeg mogelijkheid is om te oefenen.
-De cursus wordt afgesloten met een toets, inclusief DHZ KI-certificaat na afloop.
 
De praktische insteek van daadwerkelijk oefenen tussen de koeien, met als basis een goede theoretische kennis, blijkt al jaren een succesvolle formule voor onze deelnemers. 
Hebt u interesse om deel te nemen of wilt u meer informatie van onze cursusleider, stuur dan een mailtje naar ki@ki-samen.com of bel 077-358 67 89.
DHZ cursus foto 1

 

Ga naar het overzicht