WITRIK MURPHY VAARS, DUURSTE VAARS OP RUW VEILING

Van 120 vaarzen, die verkocht werden op de RUW veiling in Hamm (DE) van 1 september, was de best betaalde vaars een witrik Murphy vaars. Graag willen wij Hartmut Landwehr uit Steinhagen feliciteren met zo’n goed gefokte vaars. Er lopen Murphy witrik vaarzen van Nieuw Zeeland tot in Amerika en overal is men laaiend enthousiast. Helaas is Murphy uitverkocht maar gelukkig hebben wij een brede selectie witrik stieren.
K.I. SAMEN blijft met haar praktische fokprogramma inzetten op koefamilies met productiekracht, goed exterieur en betere gebruikseigenschappen. Al jaren is er ruimte gereserveerd voor een aantal witrik stieren, die een aparte kleuraftekening kunnen geven naast al hun andere kwaliteiten. 
 
De nieuwste stieren zijn Durango, een zwartbonte Holstein witrik Linedancer zoon. De roodbonte Holstein stier Peppermint, alsmede ook een MRIJ witrik stier Henri. Voor iedereen, die een fraaie en dure vaars wil fokken, de keuze is groot. 
Bekijk hier onze uitgebreide selectie van witrik stieren.
06677-Durango.jpg 06572-Peppermint.jpg 04680-Henri.jpg
361173  |  Keyenberg Durango 361153  |  Grashoek Peppermint 36779  |  Lingehoeve Henri

 

Ga naar het overzicht