GROOTSTE SELECTIE BWB GEBRUIKSKRUISINGSSTIEREN UITGEBREID

Grootste selectie geteste BWB gebruikskruisingsstieren van Nederland verder uitgebreid

K.I. SAMEN breidt haar fokprogramma met Belgisch Witblauwstieren steeds verder uit met stieren van bekende fokstallen. Nu voegt K.I. SAMEN weer twee nieuwe geteste BWB gebruikskruisingsstieren toe aan het pakket; Alfons van de Graashook en Riveur van Maris. Alfons van de Graashook debuteert met 123 voor geboortegemak en 94 voor draagtijd. Riveur van Maris is een iets zwaardere stier voor luxere kalveren die begint met 111 voor geboortegemak en 101 voor draagtijd.

Met de uitbreiding van deze twee stieren en twee nieuwe stieren van het fokbedrijf Plashoeve bent u verzekerd van een bewezen kwaliteit en voorzien we in voldoende keuze. Bovendien is er mannelijk gesekst sperma beschikbaar van BrunoJordy en Dorus.

Ga naar het overzicht