NIEUWE MRIJ EN NIEUWE FH STIER

Naast het brede programma in Holstein roodbont en zwartbont en in Belgisch Wit-Blauwe en Jerseys heeft K.I. SAMEN meer programma’s waar zij actief mee bezig is. Er is onlangs een MRIJ-stier aan het pakket toegevoegd die er mag zijn. Flynt is een goed ontwikkelde sterke MRIJ stier, die een zeer indrukwekkende verschijning is. Zijn moeder is ingeschreven met AB 89 punten en zijn grootmoeder met AB 87 punten. Daarnaast heeft Flynt A2/A2 en de aAa code van 564; een welkome aanvulling voor ons pakket.

 

Bij de Fries Hollands stieren hebben wij Bouwe 9 nieuw ons fokprogramma. Bouwe 9 is afkomstig van het fokbedrijf Mts. Van Dam-Faber. De stier is goed ontwikkeld en heeft zowel van vaders- als moederszijde veel productie, vruchtbaarheid en levensduur. Bouwe 9 heeft ook A2/A2 en een aAa code van 516. Beide stieren komen deze maand beschikbaar en u kunt ze alvast reserveren.
06849-Bouwe 9.jpg361207  |  Bouwe 9

 

 

Ga naar het overzicht