EEN GEZOND EN VOORSPOEDIG 2021

EEN GEZOND EN VOORSPOEDIG 2021 VOOR U EN UW NAASTEN

Namens heel K.I. SAMEN en de familie Engelen wensen wij iedereen al het goede voor dit jaar. Hopelijk wordt 2021 een jaar van verbetering; meer bewegingsvrijheid voor iedereen, een aantrekkende economie, een stijgende melkprijs en vooral meer begrip voor de veehouderij.

Onze collega’s staan ook het komend jaar weer klaar om u te ondersteunen met praktisch advies achter de koe, als mede ook volgens de vertrouwde aAa-methode om zo de beste paringsadviezen te geven. Anders gezegd: de praktijk bewijst ‘t!

We optimaliseren onze service en diensten voor u. Wij investeren in 2021 verder in onze automatisering, zodat wij hiermee beter aan de wensen van deze tijd kunnen voldoen. Vanwege de toenemende vraag naar dochtergeteste stieren breiden we ook al onze fokprogramma’s verder uit. Wij hopen samen met u er een bestendig en sterk jaar van te maken en we tonen dat Nederland trots mag zijn op de veehouderij. 

 

Ga naar het overzicht