NIEUWE HEREFORDSTIER 'LUCKY' IN HET ASSORTIMENT

K.I. SAMEN heeft met Lucky van ’t Zandeind (PP) een prachtige stier toegevoegd aan haar Hereford programma, geschikt voor de zuivere fokkerij en voor de gebruikskruising fokkerij. Lucky is een homozygote hoornloze stier, die ondanks zijn jonge leeftijd al een imposante verschijning is. De stier beschikt over goede benen, gebruikt ze uitstekend en heeft een rustig karakter.

 

Lucky’s vader, Moeskaer Keno 1222 P met outcross bloedvoering, is Hereford kampioen geweest op de Nationale keuring in Denemarken, omschreven als een stier met stijl, uitstekend frame en veel lengte. De grootmoeder van Lucky, Velner Anja P, was de eerste excellente Hereford koe in Nederland, een unieke prestatie. Zijn moeder Anja P 1 van ’t Zandeind is een super bevleesde koe met veel stijl.
 
Wij verwachten dat de kalveren van Lucky gemakkelijk geboren zullen worden, waar het Herefordras bekend om staat. Benieuwd naar Lucky? Meer informatie vindt u HIER.
06880-Lucky van het Zandeind.jpg

 

Ga naar het overzicht