MET GEZONDE KOEIEN, MEER MELK IN UW TANK

Wanneer uw koeien gezond zijn is meestal hun productie ook goed. Bij de dochters van Huntje Holstein Red River zien we dit terug. Red River-dochters scoren goed voor vruchtbaarheid (105) en celgetal (110) en dat betekent dat het hele gezonde, probleemloze dieren zijn. Daarbij tekenen zij voor een ruime plas melk in combinatie met gelijk blijvende gehalten.
06853-Rosanne 17 (grazend).jpg
Nijkamp Rosanne 17 (v. Red River). Eig.: Mts. Bouwmeester-Stegink, Lochem (NL)

 

Ook op exterieurgebied laat Red River geen steken vallen. Zijn dochters beschikken over prima frames, vast aangehechte uiers en goede benen. Red River’s moeder Anemoon 117 (AB 86) en de grootmoeder van Red River, Anemoon 66 (A 90),  laten specifieke Anemoon kenmerken zien: best van exterieur, veel melk en hoog eiwit. Ook de betovergrootmoeder van Red River, de excellente Classic-dochter Anemoon 16 heeft voor veel successen gezorgd. 
 
Bent u nieuwsgierig geworden naar Red River? Klik dan HIER voor meer informatie. 
06854-Anemoon 251.jpg
Huntje Holstein Anemoon 251 (v. Red River). Eig.: Mts. Oudenampsen-Ruiterkamp, Laren (NL).

 

Ga naar het overzicht