RED RIVER ACTEERT OP HOOG NIVEAU!

Onze hoogste dochtergeteste nieuwkomer, de fraai gebouwde roodbonte stier Red River laat veel kwaliteiten zien: een goede, allround productie- en exterieurvererving, persistente melkproductie, super uiergezondheid, kappa caseïne BB en een outcross bloedvoering.  
Naam

 

De goede productie- en exterieurvererving zien we o.a. terug in de moederlijn, de Anemoon koefamilie. Zo laat bijv. Red River’s moeder Anemoon 117 (AB 86) specifieke Anemoon kenmerken zien: best van exterieur, veel melk en hoog eiwit. 
 
Bij de Red River-dochters komen we een persistente melkproductie tegen en daarbij scoren de dochters van Red River best voor vruchtbaarheid (105) en celgetal (110). Dit geeft aan dat het hele gezonde en probleemloze dieren zijn. Daarbij zijn de Red River-dochters voorzien van vast aangehechte uiers, prima frame’s en goed beenwerk (dit zal ook in de cijfers nog verder stijgen). 
Zoals u leest, Red River bewijst zijn kwaliteiten en last but not least… zijn outcross bloedvoering (Riverboy x Fraiko x Burgos) en BB voor kappa caseïne maakt hem een niet te missen stier!
 
Wilt u meer weten over Red River? Dat leest u hier
Ook kunt u hier de video bekijken, waarin Red River zijn performance geeft.

 

Ga naar het overzicht