STIERENKAART K.I. SAMEN NOG COMPLETER

De nieuwe stierenkaart bevat wederom een zeer brede selectie aan fokstieren van K.I. SAMEN: VDR Slash, Big Malki, Huntje Holstein Red River, Grashoek Conqueror Pp alsook een uitgebreide selectie gebruikskruisingsstieren. Naast al deze stieren hebben wij ook stieren van Cogent in de vermarking, waarbij wij naast hun fokstieren ook de top van hun jonge stieren beschikbaar hebben. Van Triple Hil Sires uit Amerika halen wij enkele unieke stieren, waardoor ons pakket nog breder geworden is. 

 

Nieuwe rubrieken
De stierenkaart kent twee nieuwe rubrieken, die voor het eerst op onze stierenkaart staan: TRIMIX en Homozygoot Hoornloos. TRIMIX is het mengsperma van drie BWB gebruikskruisingsstieren, die K.I. SAMEN als eerste in Nederland produceert. Onder het kopje Homozygoot Hoornloos vind je een 12-tal stieren van verschillende pluimage, die allemaal homozygoot hoornloos zijn. De breedte is wederom enorm groot. Bij de zwartbonte toekomststieren zijn er 33 unieke vaders bij een totaal van 35 stieren, bij de moedersvaders zijn er ook 33 unieke grootvaders terug te vinden. Bij de roodbonte toekomststieren vinden wij bij 35 stieren, 30 unieke vaders en 32 unieke moedersvaders terug in de lijst. De stierenkaart met de meeste breedte zowel fysiek als in bloedlijnen. 
 
Download de stierenkaart augustus 2021 van onze homepage.
stierenkaart aug 21 achterzijde.jpg

 

Ga naar het overzicht