COGENTSTIER VAN DE MAAND OKTOBER: DGF CASIMIR

Elke maand schenken we aandacht aan een stier van Cogent. Deze maand is dat DGF Casimir.
07052- Casimir.jpg

DGF Casimir

Casimir (Mojo  x  Helix  x  Supershot) stamt uit de Larcrest Cosmopolitan familie, bekend van de fokstieren Fanatic, Chevrolet en Commander. Via Casimir krijgt Cogent Supershot ook weer invloed, want zijn dochter De Volmer DG Caylee VG86 is de grootmoeder van Casimir. Zij is een volle zus van DG Charley. Casimir laat een prachtige productie-opbouw zien: een plus van meer dan 700 kg melk met daarbij zeer hoge gehalten. Zijn onderbalk ziet er aantrekkelijk uit met voldoende breedtematen, vast aangehechte uiers en goed beengebruik.
 
Casmir heeft een hoge Amerikaanse index en beschikt over de eiwitvarianten A2A2 en BB.

NaamDe Volmer DG Caylee (VG 86), grootmoeder van Casimir.

Ga naar het overzicht