VDR SANDRA 2 DE EERSTE BIG MALKI DOCHTER MET EX92!!

Vandaag 13 oktober 2021 is het een historische dag voor Big Malki. De stier die op het moment grossiert in excellente koeien uit de proefperiode, weet er weer een hoofdstuk aan toe te voegen.  

NaamVDR Sandra 2 (v. Big Malki)

VDR Sandra 2, moeder van de fokstier VDR Slash, is de eerste Big Malki dochter die met EX 92 punten is ingeschreven. De 5de kalfs koe is mooi in balans en laat nog heel veel jeugd zien. Daarnaast is ze in het bezit van een super best aangehecht hooggedragen uier. Haar sterkste punt, de benen die gescoord zijn met wel EX 94, is zeer uitzonderlijk. Daarbij kunnen wij ook vermelden dat VDR Sandra 2 super produceert met zeer hoge gehaltes. Benieuwd naar de fokkracht van deze koe in de mannelijke lijn? Dan komt dat goed uit, want K.I. Samen laat tijdens de beursdagen in Hardenberg 2021 Kijk op de Koe een dochtergroep zien van VDR Slash.

Bekijk hier het filmpje van VDR Sandra 2. 

Ga naar het overzicht