COGENTSTIER VAN DE MAAND DECEMBER: KOEPON DEBUT (PP)

Elke maand schenken we aandacht aan een stier van Cogent. Deze maand is dat KOEPON DEBUT (PP)
 
Koepon DEBUT (PP) (AltaDelson x Miller P x Powerball P) is een homozygoot HOORNLOZE stier uit de Roxy familie. Hij komt uit dezelfde lijn als o.a. Destry RF, de Scientic Debutante Rae’s. DEBUT (PP) biedt bij het grote aanbod van Hotspotzonen een welkom alternatief binnen het homozygoot polled segment. Zijn vader AltaDelson is een AltaRobson (v.Rubicon) uit een Deltamoeder.
Koepon Debut PP
Koepon Debut (PP)
 
DEBUT PP is een fraaie stier van zijaanzicht met een mooie open rib en een harde bovenlijn. Op exterieurgebied is hij een uierverbeteraar met vast aangehechte uiers en een sterke ophangband, maar daarnaast voor de robotmelkers interessant, een wijdere achterspeenplaatsing en gemiddelde speenlengte. Op het gebied van de gezondheidskenmerken zit het ook wel goed met 107 celgetal en 104 vruchtbaarheid. Verder vererft DEBUT PP een hoog vetgehalte en het A2A2 beta caseinegen.
 
Meer weten? Klik hier
 
Doma 5Doma 5 (AB 85) (grootmoeder van Debut (PP))
Ga naar het overzicht