DHZ-CURSUS JAN 2022

Aanmelden DHZ-cursus insemineren

Op vrijdag 21 januari 2022 start K.I. SAMEN met een nieuwe Doe-het-zelf-KI cursus in Grashoek. Deze praktische en leerzame cursus wordt al jarenlang met succes aangeboden en is geschikt voor iedereen die graag zelf wil leren insemineren. Voor deze cursus zijn nog enkele plaatsen vrij!

De cursus bestaat uit een gehele dag theorie gevolgd door vijf halve dagen praktijk gedurende vijf weken. Er wordt gewerkt in kleine groepen waardoor voldoende persoonlijke aandacht aan ieder gegeven kan worden en er ook altijd genoeg ruimte is om te oefenen.

De cursus wordt afgesloten met een toets en bij een positief eindresultaat ontvangt de cursist het DHZ K.I.-certificaat na afloop. De praktische insteek van daadwerkelijk oefenen tussen de koeien,  met als basis een goede theoretische kennis, blijkt al jaren een succesvolle formule voor onze deelnemers.

Hebt u interesse om deel te nemen of wilt u meer informatie? Stuur dan een mailtje naar ki@ki-samen.com of bel 077-358 67 89. De cursus gaat alleen door als de dan geldende coronamaatregelen kunnen worden opgevolgd.

 

Ga naar het overzicht