SPECKLE PARK – UMA RAÇA DE CARNE COM PARTOS FÁCEIS E BOM CRESCIMENTO

Sinds anderhalf jaar verkoopt K.I. SAMEN Speckle Park sperma. Speckle Park is een Canadees gefokt ras, dat niet alleen lichte kalveren geeft maar ook hoornloos is. De kalveren die geboren worden, zijn opmerkelijk vitaal en zijn grijs met een paar zwarte vlekjes. 
 
Er zijn al meerdere pinken geïnsemineerd met Speckle Park sperma van Ballylough WARRIOR en de kalveren werden zonder enige assistentie vanzelf geboren. De eerste geboorte index van de stier op basis van een paar kalveren was 103 en met een paar kalveren meer, is hij in augustus al gestegen naar 108 geboortegemak. 
 
Momenteel hebben wij Glencardon CRANSTON, een zoon van Warrior, beschikbaar. Ook wat hem betreft zijn we positief over het geboortegemak en de vitaliteit van de kalveren. Het ras heeft de laatste jaren enorm veel aan populariteit gewonnen en komt nu over de hele wereld voor. En dus via K.I. SAMEN nu ook in Nederland beschikbaar voor u.  
05661-bll warrior.jpg
Ballylough Warrior
ir ao quadro geral