MOOI GEBAAR - KONINKLIJK GEACCEPTEERD!!

De Koningin heeft in Utrecht de Nationale Rundvee Manifestatie bezocht. Tijdens haar bezoek heeft deze Koningin de algemeen kampioenen gehuldigd en koninklijke aaien gegeven aan de kampioenes. Na de huldigingen maakte de Koningin een snel rondje over de beurs. Bij de K.I. SAMEN stand wachten de medewerkers van K.I. SAMEN zenuwachtig op haar komst. Na het akkoord van de beveiliging en de persfunctionaris bleek het mogelijk om de Koningin een mooie bos bloemen aan te bieden namens K.I. SAMEN en haar kinder T-shirts van JORRYN te geven voor al haar zeven kleinkinderen!

Onze majesteit was aangenaam verrast en zei dat zij er persoonlijk voor zou zorgen dat de T-shirts bij al haar kleinkinderen terecht zou komen. K.I. SAMEN is blij en trots op het feit dat zij niet alleen een geschenk heeft kunnen overhandigen aan Koningin Beatrix, maar dat zij ook nog een zeer vriendelijk dankwoord over had voor onze inspanningen.

Koningin neemt bloemen en JORRYN kinder T-shirts in ontvangst van K.I. SAMEN medewerker Jasper van Vechel (rechts) en Lieve Dings, onder het toeziend oog van voorzitter CRV; Hans Huijbers.

 

Ga naar het overzicht