COMFORT STIERENSTALLEN OP TV!!

De nieuwe stierenstallen van K.I. SAMEN zijn vorige week, woensdag 9 augustus 2006, in gebruik genomen. Gezien het feit, dat meer ruimte voor de stieren leidt tot meer en betere kwaliteit zaad, verwacht K.I. SAMEN een verdere verbetering van haar positie op de nationale en internationale markt.

De regionale tv-zender L1 (Limburg1) zond vrijdag 11 augustus 2006 een mooi item uit over de nieuwe stallen, waarin getoond werd waarom deze stallen zijn gebouwd. Optimaal comfort, optimale productie en ook optimaal voor het milieu!! Alle bepalende aspecten zijn verenigd in deze stallen. De verwachting is dat K.I. SAMEN het komend najaar duidelijk voordeel zal kunnen laten zien van haar investering. Tevens denken wij dat alle veehouders kunnen profiteren, doordat men een nog betere kwaliteit stierenzaad krijgt, waardoor de koeien nog eerder drachtig kunnen worden.

Als u op het de volgende link klikt, Klik hier, dan krijgt u het nieuwsitem van vrijdag 11 augustus 2006 in beeld. Als u niet over een breedband verbinding beschikt duurt het wel lang voordat het bestand is gedownload. Het bestand is namelijk 100MB groot.

Ga naar het overzicht