VOOR HET EERST IN NEDERLAND!!!

TEXAS LONGHORN – GALLOWAY – RED ANGUS en PARTHENAIS SPERMA

K.I. SAMEN is een bedrijf dat zich al jarenlang inzet voor een vrije keuze voor de veehouders. Na vroegere importen van ondermeer Zweedse roodbonten en later Wagyu sperma, heeft K.I. SAMEN wederom een aantal nieuwe rassen binnengehaald.

ENDURO is een roodbonte TEXAS LONGHORN stier. ENDURO is nationaal kampioen van Canada geweest bij de jonge stieren. Het TEXAS LONGHORN ras is vooral bekend als sober vleesras met zeer lange horens. Daarnaast heeft K.I. SAMEN van een rode ANGUS, een GALLOWAY en een PARTHENAIS stier, sperma geïmporteerd om zo een ruimere keuzevrijheid te garanderen. Red Angus is zeer geschikt voor gemakkelijke geboortes, evenals Galloway. Parthenais is momenteel ook een zeer gewild kruisingsras voor verschillende vleesrassen.


Enduro
(Texan Longhorn)


Excelsior
(Parthenais)


Red Chief 48f
(Red Angus)

Wilt u sperma bestellen van één van deze stieren, klik hier .

 

Ga naar het overzicht